Kortti - Kissa

Pyrin tekemään antamani kortit itte ja kortin saajaa mielessäni. Alkaessani tekemään korttia, mietin kortin saajan mieltymyksiä, luonnetta, harrastuksia, jne, jotta kortti ilahduttaisi mahdollisimman hyvin.Tämän kortin saajan mieltymykset oli helppo tietää, sillä kortin sai äitini. Hän pitää paljon kissoista ja puutarhasta, niinpä kortin teema oli selvä. Onnittelut kirjoitin kortin taakse.


Leikkasin mustan kartongin palasta kissan siluetin. Tämän tyylistä kissa-profiilia olen käyttänyt esim.keramiikan sabluunakuvioinnissa. Kissat ovat minulle muutenkin tuttuja otuksia, joten hahmotan kissan saksilla leikkaamalla ilman piirtämistä.
Leikkasin lisäksi oranssista kartongin palasta silmän ja mustasta pupillin. Yksityiskohtiin, kuten viiksiin ja silmän valopisteeseen käytin valkoista geelikynää.
Meinasin ensin jättää kissan näin yksinkertaiseksi, mutta en malttanutkaan lopettaa, joten...

...tein vielä lisää yksityiskohtia.

Lisäksi leikkasin pari kukkasta kissan ohimolle. Kukkasia leikatessani, saksin ensin kartongista karkean ympyrän ja leikaan sitten terälehdet + toisesta väristä keskustan.

Tämmöinen kynän mallinen liima on kätevä, kun tarvii liimata pieniä paperiosia toisiinsa. Löytyy askartelutarvikekaupoista.

Miska-kissakin osallistui rennosti kortin tekoon. Kartonkikansio näyttää olevan mukava lekottelu paikka. 😸


Viime vuoden kortti samalle sankarille. Teema toistuu, mutta toteutus muuttuu...!

Kommentit